VILT OG VAKKERT

Se mer

Vilt & Vakkert er vårt konsept. Vi bygger ikke hyttebyer, vi bygger hyttedrømmer og store naturopplevelser. Vi har valgt mindre hyttefelt i Rogaland og Agder, men likevel sentralt i store og kjente hyttedestinasjoner. Vi viser deg gjerne våre helt spesielle områder på fjellet og ved fjorden.

 

Vi er på jobb hele året, vi har det travelt og tar gjerne en prat med deg og din familie og forteller deg hvordan vi kan realisere din hyttedrøm – på fjellet eller ved fjorden. Hyttedrømmer kan være drømmer – eller de kan realiseres i samarbeid med dyktige medarbeidere, solide snekkerlag og trygg byggeledelse, og alle med lang erfaring med å bygge hytter over hele landet – sommer som vinter.

Vi er en Buen Partner og gjennom Buen Gruppen har vi de beste forutsetningene for å sikre god arkitektur, stor forståelse for rom og interiør, gjennomføring og byggeledelse.

SIMON af SANDE Byggerier AS er et lokalt og norsk selskap med hovedkontoret i Stavanger – på Strandkaien. Vi utvikler, produserer og selger fritidsboliger og boliger med høy standard og lokal tilknytning – klassisk og moderne. Vi representerer Buens helt unike utvalg av arkitekttegnede norske fjellhytter. De fleste modellene er fleksible og kan enkelt tilpasses egne ønsker og tilpasning til sjø. Vi utvikler egne konsepter, vi besitter kunnskap til områdeutvikling, markedsføring og produksjon slik at vi effektivt og lønnsomt gjennomfører de store linjene og de små detaljene. Vi har gode byggeledere som tar ansvaret for hele byggeprosessen, gode tilvalgsløsninger og effektiv saksbehandling.

Vi har nærmere 200 byggeklare tomter i Sirdal, Knaben og Hovden samt i Ryfylke. Vi kan enkelt organisere visning på disse unike destinasjonene om dere skulle velge å ta turen. Husk også at flere av våre arkitekttegnede Premium Buen modeller har muligheten for stor sportsbod, utstyrsbod, ekstra gjesteværelse eller med et anneks. Sjekk våre destinasjoner og hyttefelt.