OM BUEN Fritidsbygg

BUEN Fritidsbygg AS er et lokalt og norsk selskap med hovedkontoret i Sandnes – Welhavens vei 9. Vi utvikler, produserer og selger fritidsboliger og boliger med høy standard og lokal tilknytning – klassisk og moderne. Vi representerer Buens helt unike utvalg av arkitekttegnede norske fjellhytter. De fleste modellene er fleksible og kan enkelt tilpasses egne ønsker og tilpasning til sjø. Vi utvikler egne konsepter, vi besitter kunnskap til områdeutvikling, markedsføring og produksjon slik at vi effektivt og lønnsomt gjennomfører de store linjene og de små detaljene. Vi har gode byggeledere som tar ansvaret for hele byggeprosessen, gode tilvalgsløsninger og effektiv saksbehandling.

Vi har nærmere 200 byggeklare tomter i Sirdal, Knaben og Hovden, samt i Ryfylke.  Vi kan enkelt organisere visning på disse unike destinasjonene om dere skulle velge å ta turen. Husk også at flere av våre arkitekttegnede Premium Buen modeller har muligheten for stor sportsbod, utstyrsbod, ekstra gjesteværelse eller med et anneks.

Vi er en Buen Partner og gjennom Buen Gruppen har vi de beste forutsetningene for å sikre god arkitektur, stor forståelse for rom og interiør, gjennomføring og byggeledelse.

TA KONTAKT

SEND EN FORESPØRSEL

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.