HATTEVARDEN - KNABEN

Se mer

KNABENS NYE HYTTEFELT VELG TRADISJON ELLER MODERNE

Hattevarden hyttegrend ligger på Knaben – midt mellom Sirdal og Setesdal. Knaben er ”jomfruelig» som hyttedestinasjon, og det satses nå på å gjøre Knaben til Sørlandets nye hyttedestinasjon.

Den gamle og pittoreske gruvebyen har en helt spesiell historie, en magiske stykke natur og på mange måter en godt bevart hemmelighet.

KART

Hattevarden hyttefelt ligger rett nedenfor Knaben alpintrekk og med fantastisk utsikt mot alpintrekk og dalen. Ca. 2,5 timers kjøring fra både Kristiansand og Sandnes.

Fra Stavanger – følg E39 mot Kristiansand og ta av mot FV42 på Helleland, og følg til Tonstad. Ved Tonstad bro tar du til høyre gjennom sentrum i retning Kvinlog. Ved Kvinlog tar du til venstre på FV465 retning Knaben.

Fra Kristiansand – kjør RV9 mot Evje, når du kommer til Hægeland tar du av på FV 462 mot Bjelland. Når du kommer til Bjelland svinger du til høyre inn på FV 455 mot Sveindal. På Sveindal svinger du til venstre inn på FV 42. Når du kommer til Kvinlog svinger du til høyre inn på FV 465 som går til Knaben.

MIDT MELLOM SIRDAL OG SETESDAL

Nå er Knaben en av de viktigste satsingene i Kvinesdal kommune, og familiene stortrives i kilometerlange skiløyper inn over de snørike fjellviddene og skitrekket har tre utforkjøringer og varmestue. Handelslaget til Heidi er den viktigste møteplassen og leirskolen har brakt mang en ungdom til Knaben gjennom historien. Vi i Simon Sande har helt spesielle planer for denne destinasjonen og som vi er glade for å være med å utvikle. Det er ikke uten grunn den norske stat har bevilget millioner av kroner til bevaring av natur og historie. Hattevarden er den nyeste hyttegrenden på Knaben der de første hyttene ble bygget i 2015. Området ligger bare 300 meter fra skitrekket og kilometerlange skiløyper går like utenfor hyttedøra. Velkommen til den nye destinasjonen i Sør Norge.

Ønsker du mer informasjon?

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kontakt oss, vi forteller gjerne mer!