RYFYLKE OG TVEITA HAVN

Se mer

Ryfylke har en attraktiv kystlinje med rikt båtliv, fritid, jakt og fiske. I Hebnes på halvøya Ropeid finner du vårt hyttefelt, kalt Tveita Havn. Her får du egen båtplass og redskapsbod, bare en kort spasertur fra feltet. Tveita Havn er tilgjengelig med båt og via ny tunnel under fjorden. Dagligvarer og drivstoff får du ikke langt unna i Vatlandsvåg, og avstanden er heller ikke stor til Jelsa og Nedstrand.

Tveita Havn består av moderne hytter på byggeklare tomter innenfor Suldal kommunes krav til materialvalg, farger og takvinkler. Hyttene er tilpasset landskapet og gir plass til lune hager med rosetrær og bærbusker. Et begrenset antall tomter er fortsatt ledige.

Tveita Havn byr på egen båtplass og bod slik at Ryfylkefjordene kan utnyttes maksimalt. Dere kan komme med egen båt fra «byen» – eller nå med ny tunnel under fjorden og reisetiden er kortet ned. Tveita Havn er et tvers igjennom lett tilgjengelig og vakkert familiested med alt Ryfylke byr på like om hjørnet. Tveita Havn ligger på Hebnes og Ropeid halvøya. Dagligvarebutikk og drivstoff finner dere i Vatlandsvåg, og andre kjente områder er selvfølgelig Jelsa og Nedstrand. Mer Ryfylke blir det ikke.

Det er bare én utfordring – det er kun få tomter. Vil du sikre deg en godbit fra Ryfylke, er det først til mølla.

Vi har utviklet vårt eget konsept med moderne hytter på byggeklare tomter, og alle innenfor de tøffe kravene som Suldal kommune setter til materialvalg, farge og takvinkler. Modellene er tilpasset landskapet, skaper private rom og lager lune hager for rosetrær og bærbusker. Moderne innredning og fleksible interiørløsninger gjør det mulig å boltre seg og lage rom for alles behov. Her kan dere ta med alle barna og deres venner med.

Nærkontakt med naturen og sjøen, stilrent og god arealutnyttelse, solid materialvalg og moderne teknologi. Luftige rom, intimt, egenart og personlighet – se illustrasjonsbilder av tre av våre hyttemodeller:

BELIGGENHET

Tveita Havn er ukjent for det fleste. Jelsa, Marvik og Nedstrand får det straks til å ringe noen bjeller. Alle vi kjenner mener dette er det beste av Ryfylke. En ”perle”, sier andre.

Tveita Havn er kun 12 eksklusive hytter med maritimt preg i et intimt område med privat bryggeanlegg og privat område. Området er sørvendt og hele Ryfylkebassenget åpner seg – nesten til å bli litt religiøs av. Dette er intimt, rolig og naturskjønt.