RYFYLKE OG TVEITA HAVN

Se mer

Tveita Havn - et lite hytteparadis

Tveita Havn er et lite og eksklusivt område inne i det beste av Ryfylke, med mange tumleplasser ved sjøen og oppe på fjellet - en helårsdestinasjon. Vi bygger nå klassiske og moderne BUEN-hytter i Tveita Havn. Bli gjerne med oss og se hva som skjer!

Ryfylke har en attraktiv kystlinje med rikt båtliv, fritid, jakt og fiske. I Hebnes på halvøya Ropeid finner du vårt hyttefelt, kalt Tveita Havn. Her får du egen båtplass og redskapsbod, bare en kort spasertur fra feltet. Tveita Havn er tilgjengelig med båt og via ny tunnel under fjorden.

Hytter til salgs

Vi har utviklet vårt eget konsept med moderne hytter på byggeklare tomter, og alle innenfor de tøffe kravene som Suldal kommune setter til materialvalg, farge og takvinkler. Et begrenset antall tomter er fortsatt ledige.

Se hytter til salgs i Tveita Havn:

Hytte ved sjøen, 3 soverom

Hytte ved sjøen, 3 soverom

Hytte ved sjøen, 3 soverom

Hytte ved sjøen, 4 soverom

Hyttemodellene er tilpasset landskapet, skaper private rom og lager lune hager for rosetrær og bærbusker. Moderne innredning og fleksible interiørløsninger gjør det mulig å boltre seg og lage rom for alles behov. Her kan dere ta med alle barna og deres venner med.

Nærkontakt med naturen og sjøen, stilrent og god arealutnyttelse, solid materialvalg og moderne teknologi. Luftige rom, intimt, egenart og personlighet – se illustrasjonsbilder av tre av våre hyttemodeller:

Tveita Havn byr på egen båtplass og bod slik at Ryfylkefjordene kan utnyttes maksimalt. Dere kan komme med egen båt fra «byen» – eller nå med ny tunnel under fjorden og reisetiden er kortet ned. Tveita Havn er et tvers igjennom lett tilgjengelig og vakkert familiested med alt Ryfylke byr på like om hjørnet. Tveita Havn ligger på Hebnes og Ropeid halvøya. Dagligvarebutikk og drivstoff finner dere i Vatlandsvåg, og andre kjente områder er selvfølgelig Jelsa og Nedstrand. Mer Ryfylke blir det ikke.

Det er bare én utfordring – det er kun få tomter. Vil du sikre deg en godbit fra Ryfylke, er det først til mølla.

Vil du vite mer om Tveita Havn?

Ta kontakt med oss!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

BELIGGENHET

Tveita Havn er ukjent for det fleste. Jelsa, Marvik og Nedstrand får det straks til å ringe noen bjeller. Alle vi kjenner mener dette er det beste av Ryfylke. En ”perle”, sier andre.

Tveita Havn er kun 12 eksklusive hytter med maritimt preg i et intimt område med privat bryggeanlegg og privat område. Området er sørvendt og hele Ryfylkebassenget åpner seg – nesten til å bli litt religiøs av. Dette er intimt, rolig og naturskjønt.

Kontakt oss, vi forteller gjerne mer!

Arne Olav Hjelmeland
Salgssjef
+47 982 42 424 arne.olav.hjelmeland@buenhytter.no
John B. Voll
Daglig leder
+47 913 06 913 john.b.voll@buenhytter.no